Nuostolių riebalų. Riebalų nuostoliai, ką tai reiškia, Apie kraujo riebalus - DELFI

nuostolių riebalų

nuostolių riebalų

Kaip nuostolių riebalų sumažinti mėsos nuostolius ją apdorojant Unilever Food Solutions Nuostolių riebalų Kiaulės;Hibridai;Poodinis riebalų sluoksnis;Riebalų rūgštys;Mėsos kokybė;Koreliacija;Swine;Meat;analysis;Meat;chemistry;Fatty acids Abstract: Darbo tikslas buvo nustatyti nugaros poodiniame riebalų sluoksnyje esančių riebalų rūgščių fenotipinę koreliaciją su mėsos kokybės rodikliais.

Atskirose hibridų grupėse išsiskyrė ir C bei C riebalų rūgščių poodiniame riebalų sluoksnyje koreliacijos su mėsos vandens rišlumu ir virimo nuostoliais pobūdis. Ryškesnių skirtumų tarp kastruotų ir nekastruotų kuiliukų poodinio audinio riebalų rūgščių sudėties ryšio su mėsos kokybiniais rodikliais nenustatyta The objective of this study nuostolių riebalų to estimate correlations between the fatty acid nuostolių riebalų in subcutaneous tissue and meat quality traits.

The traits included cooking loss, water nuostolių riebalų capacity, colour, pH 24dry matter, fat nuostolių riebalų fatty acids.

nuostolių riebalų

C positively correlated with intramuscular fat P0. Castration of wild boar hybrids not affected the associations between fatty acid composition in subcutaneous tissue and meat quality traits Internet:.

Taip pat žiūrėkite